Midden in
het groen.

Je oase van het goede (be)leven

Arboreto dankt zijn naam aan zijn unieke ligging tussen het majestueuze Warandepark en de oerbomen van het Zoniënwoud.
Je woont dus pal in de Groene Gordel rond Brussel. Maar ook als je wil wandelen, fietsen, golfen of spelen met de (klein)kinderen hoef je de deur maar uit te lopen en je bent volop in de natuur, klaar om te genieten van de schoonheid van de Druivenstreek. Niets verraadt dat je ook dicht bij bruisend Brussel bent.

Ecologisch en duurzaam gebouwd

Arboreto? Da’s ecologisch én economisch super slim bekeken. Want dit woonproject bouwden we voor jouw toekomst én die van de kleinkinderen van je kleinkinderen.
Duurzaam dus. Met kwalitatief hoogstaande materialen die de tand des tijds met glans zullen doorstaan.
En op een milieuvriendelijke manier.

Ons architectenteam verzoende in zijn ontwerp comfort, EPB-regelgeving en technische randvoorwaarden met elkaar.
Zo kan Arboreto een passief EPB voorleggen en een hoge energiezuinigheid, met dank aan de groendaken, duurzame verlichting, slimme ventilatiesystemen, regenwaterrecuperatie en het exclusieve gebruik van hout met FSC-label.

Sporten

Je groene microcosmos

Midden in het groen wonen, dat mag je erg letterlijk nemen – ook intra muros. Want de Arboreto-site is doorweven met streekeigen bomen en hagen, een kleine open boomgaard, zitbankjes, alsook wandel- en fietspaden.

De internationaal gerenommeerde tuinarchitect Erik Dhont ontwierp een ware tuinoase voor Arboreto: een eiland waar de natuur zijn gang mag gaan en waar mensen vrij bewegen. In deze groene microkosmos geniet je dankzij de ruimte ten volle van het leven. Want dat is tuindesign volgens Erik Dhondt: een vorm van kunst waarin de mens de natuur beleeft en kan dromen, groeien en genezen.